top of page
pvc buizen voor rioleringswerken

PVC BOUWMATERIALEN EN RIOLERING
In Sint-Truiden

Kwalitatief materiaal voor waterhuishouding en afvoer afvalwater

Hoe we omgaan met ons water wordt elke dag belangrijker. Daarom zet Bouwmaterialen Kabergs in op het organiseren van je waterhuishouding. Je vindt bij ons een uitgebreid aanbod aan pvc buizen en riolering. Deze worden ingezet voor de afvoer van afvalwater, maar ook voor het gebruik van regenwater of grondwater in je woning.

next
afvoerkanalen

Slimme oplossing: afvoerkanalen uit polyesterbeton

Om het insijpelen van water in de bodem te bevorderen, is een vlotte afvoer van overtollig regenwater belangrijk. Kabergs Bouwmaterialen biedt hiervoor geulen of afvoerkanalen uit losse polyesterbetonelementen. Dit is een licht en modulair systeem dat de afwatering van het terrein volgt en eenvoudig te plaatsen is.

 

De betonelementen zijn bestand tegen sterke temperatuurschommelingen en dooizouten. De gootstructuur met handig verankeringsprofiel is tot slot stabiel en tegelijkertijd zeer licht. De constructie bestaat uit niet-poreuze, gladde wanden en bodem. Dat garandeert een vlotte waterafvoer.

Prijsbewust en correct advies

Bouwmaterialen Kabergs wil graag de perfecte service bieden. Onze gespecialiseerde medewerkers helpen je steeds de juiste bouwmaterialen te vinden voor je specifieke bouwvraagstuk. Ons ruime aanbod aan pvc buizen en riolering is correct geprijsd.

compositie driehoeken
riolering openmaken

Voor degelijk advies en duurzame materialen ben je steeds welkom bij Bouwmaterialen Kabergs in Sint-Truiden.

Contacteer ons voor meer info!

bottom of page