top of page

Van vloer tot dak

Bouwen en verbouwen gaat vandaag niet meer zonder grondig te isoleren om te voldoen aan de huidige energienormen en de strenge EPB-regelgeving. Kabergs Bouwmaterialen biedt je een uitgebreid gamma aan thermische en akoestische isolatiematerialen met onafhankelijke keurmerken. Zo ben je zeker van de juiste kwaliteit wanneer je isolatie wenst te kopen.

ISOLATIE IN SINT-TRUIDEN
Voor meer comfort en energie-efficiëntie

next

Afhalen of geleverd tot op de werf

Je wenst een grote bestelling doen, maar bent niet in het bezit van een camionette of aanhangwagen om alles veilig op de bouwwerf te brengen? Bouwmaterialen Kabergs beschikt over een uitgebreid wagenpark zodat wij alle groottes van leveringen makkelijk tot aan je deur kunnen bezorgen.

plaatsen van isolatiewol

Uitgebreid gamma isolatiematerialen

Wij proberen een zo breed mogelijke keuze aan isolatiematerialen aan te bieden. Elke nieuwbouw of renovatie is uniek en vraagt om een gepaste oplossing, zeker op het vlak van isolatie. Van isolatieplaten tot isolatiematten of isolerende spuiten voor de afwerking rond ramen of spleten, Bouwmaterialen Kabergs heeft een oplossing voor elk isolatievraagstuk.

Advies nodig over welke vorm van isolatie het beste past bij je project? Kom dan gerust even langs of neem contact op. Wij bekijken samen alle opties en controleren ook de plaatsingsmogelijkheden. Sommige isolatieplaten hebben bijvoorbeeld een eenvoudig tand- en groefsysteem of verankeringen waarmee montage snel is geregeld.

compositie driehoeken
glaswol

Meer weten? Breng dan snel een bezoek aan Bouwmaterialen Kabergs uit Sint-Truiden.

Een van onze gespecialiseerde medewerkers helpt je graag verder.

bottom of page