top of page
dakpannen

DAKMATERIALEN IN SINT-TRUIDEN
Van keramische dakpannen tot tegelpannen

Duurzame dakpannen bij Bouwmaterialen Kabergs

Dakpannen moeten de meest ongure weersomstandigheden doorstaan, zoals hevige wind, regenval en hagel. Onze tegelpannen zijn vervaardigd uit natuurlijke materialen waarbij duurzaamheid voorop staat. Die wordt frequent getest in wind- en regentunnels in onafhankelijke testlabo’s. Jouw garantie voor kleurvaste, waterdichte, breuk- en vorstbestendige tegelpannen.

next

Wij helpen jou bij het kiezen van de juiste dakpan

Elke dakpan heeft zijn eigen sterke punten, zoals duurzaamheid, esthetiek en plaatsingsgemak. Het is een kwestie van de voor- en nadelen tegen elkaar af te wegen om de dakpan te kiezen die het beste bij je bouwproject past. Reken hiervoor op persoonlijk advies van Bouwmaterialen Kabergs. Onze toonzaal presenteert een schat aan informatie over de verschillende beschikbare merken en laat je van dichtbij kennismaken met de verschillende dakpannen.

zwarte dakpannen

Dakpannen kiezen

Hoewel er nog heel wat dakmaterialen bestaan, blijft de dakpan een van de meest gekozen dakmaterialen bij Bouwmaterialen Kabergs in Sint-Truiden. Met zoveel soorten dakpannen die vandaag beschikbaar zijn op de markt, is het moeilijk kiezen welke dakpan het meest geschikt is voor jouw project. Van de keramische dakpannen tot tegelpannen, in alle mogelijke kleuren, afmetingen en modellen, voor iedere bouwstijl van modern, klassiek en eigentijds tot cottage of pastorie,… de mogelijkheden zijn eindeloos.

compositie driehoeken
dakpannen in verschillende kleuren

Bezoek onze toonzaal in Sint-Truiden om onze dakpannen en andere dakmaterialen van dichtbij te bekijken.

bottom of page