top of page
plaatsen gevelstrips

GEVELBEKLEDING IN SINT-TRUIDEN
Van gevelstenen tot steenstrips

Zoveel keuze in gevelbekleding…

Ons ruime aanbod aan gevelbekledingen, van gevelstenen, steenstrips en pleister, tot leien of kunststof gevelbekleding opent eindeloos veel mogelijkheden om je gevel tot in de perfectie af te werken.

gevelstenen
driehoekje

GEVELSTENEN

De Belg heeft wel degelijk nog steeds een baksteen in de maag. Letterlijk dan, want bakstenen zijn nog steeds de meest populaire keuze in gevelbekleding. Hierbij heeft de klassieke rode baksteen ondertussen wel plaatsgemaakt voor talrijke andere kleurvariaties. Kies tussen traditionele of handgevormde bakstenen en de meest uiteenlopende voegmogelijkheden om de gevelstenen af te werken. Ook een voegloze gevel is perfect mogelijk. Geen idee welke gevelsteen te kiezen? Ons team van experten helpt je graag om de juiste baksteen voor het gewenste eindresultaat te vinden.

compositie van driehoeken
steenstrips

STEENSTRIPS

bordeaux driehoek

De authentieke look van een volwaardige gevelsteen, maar dan in een compacte oplossing met een prachtig eindresultaat: dat zijn steenstrips, makkelijk op maat te zagen, snel te plaatsen en ideaal in combinatie met extra buitengevelisolatie.

LEIEN

bordeaux driehoek

Al eens aan leien gedacht om tot een hedendaagse gevel te komen met deze lichtgewicht gevelbekleding? Maak je keuze uit verschillende kleuren en speel met diverse legpatronen voor een uniek effect. Een van de grote voordelen van leien is dat je ze kunt laten doorlopen van dak tot gevel. Van een strakke woning gesproken!

leien

Bezoek onze toonzaal

ONS WISSELEND AANBOD AAN GEVELBEKLEDING IN SINT-TRUIDEN VAN TAL VAN GROTE MERKEN IS TE BEZICHTIGEN IN ONZE TOONZAAL.

 

Met een uitgebreide stock aan gevelbekleding en een lange relatie met vaste leveranciers kunnen wij de gewenste bouwmaterialen snel leveren!

steenstrips in toonzaal
close-up bakstenen
close-up leien
bakstenen

Ons aanbod in gevelbekleding bekijken?

Bezoek onze toonzaal in Sint-Truiden.

CTA
bottom of page