top of page
binnenmuur bouwen

BOUWMATERIALEN VOOR JE BINNENMUREN
in Sint-Truiden

Verschillende soorten bouwmaterialen voor het geraamte van je woning 

Binnenmuren vormen het geraamte en daarmee ook de indeling van je woning. Deze kunnen worden opgetrokken uit snelbouwstenen, betonblokken of kalkzandsteen. De klassieke keuzes zijn snelbouwstenen of betonblokken. Snelbouwstenen zijn grote geperforeerde bakstenen die worden gemetseld of verlijmd. De stenen kennen dankzij de perforatie een uitstekend isolerend vermogen. Ook traditionele betonblokken zijn snel te verwerken, vormvast en bestand tegen hoge druk. Letterlijk je steentje bijdragen aan het milieu? Dan is het milieuvriendelijke bouwblok uit kalkzandsteen een goede optie.

next

Al je bouwmaterialen kopen bij Bouwmaterialen Kabergs

Van fundamenten tot dak, van binnenafwerking tot aanleg terras of oprit, je bouwproject kent geen geheimen voor Bouwmaterialen Kabergs. Al meer dan 40 jaar leveren wij naast bouwmaterialen voor binnenmuren ook ander materiaal voor een concurrentiële prijs. Zowel doe-het-zelvers als doorwinterde aannemers staan wij graag bij met ons advies en aanbevelingen van geschikte producten. Je kan bij ons onder meer terecht voor:

  • gevelbekleding

  • dakmaterialen

  • isolatie

  • bouwmaterialen voor binnen- en buitenmuren

  • terrastegels, klinkers of siergrind

  • isolatie

  • dakmaterialen

  • pvc voor rioleringen en buizen

constructie met muurelementen

Muurelementen

Voor een vlotte en snelle afwerking van je binnenmuren adviseren wij onze aannemers het gebruik van muurelementen. Muurelementen zijn geschikt voor woningbouw, maar zeker ook voor appartementen of bedrijfsgebouwen, zonder in te leveren op afwerking of vrijheid in ontwerp. Dat betekent de hoogste kwaliteit in relatief kort tijdsbestek.

compositie driehoeken
afwerking van binnenmuren

Graag professioneel advies over de bouwmaterialen voor je binnenmuren?

Kom langs in Sint-Truiden bij Bouwwerken Kabergs of stuur ons een bericht via het contactformulier.

bottom of page