top of page
terras aanleggen met klinkers

KLINKERS EN TERRASTEGELS
Voor de afwerking van tuin of oprit

Kabergs Bouwmaterialen voorziet in een ruim aanbod aan terrastegels, kasseien, klinkers, boordstenen, borduren en siergrind voor je tuinpaden.

De tuin vormt het verlengde van je woning. In de warme maanden is het er heerlijk vertoeven. De geschikte klinkers of terrastegels vinden, is daarom een opdracht waar Bouwmaterialen Kabergs jou graag in bijstaat. In ons ruime gamma vind je vast en zeker de terrastegels of klinkers voor de oprit waar je altijd van hebt gedroomd.

Met de brede keuze uit alle mogelijk vormen en kleuren heb je alles bij de hand om je buitenruimte volledig naar smaak af te werken. We kiezen bij de samenstelling van ons aanbod voor ethisch verantwoorde bouwmaterialen met de nadruk op producten die de kans op wateroverlast verkleinen.

next
geul aan terras

Geulen

Onder terrassen en opritten wordt tegenwoordig ingezet op het insijpelen van water in de bodem. Lukt dit niet, dan moet een vlotte afvoer van overtollig regenwater voorzien worden. Kabergs Bouwmaterialen heeft hiervoor geulen of afvoerkanalen uit losse polyesterbetonelementen. Dit lichte en modulaire systeem volgt de afwatering van het terrein en is makkelijk plaatsbaar. Bovendien weerstaan de betonelementen sterke temperatuurschommelingen en dooizouten. Onze gootstructuren met handige verankeringsprofielen zijn tot slot stabiel en tegelijkertijd zeer licht. De constructie bestaat uit niet-poreuze gladde wanden en bodem. Dat staat garant voor een vlotte waterafvoer.

Klinkers, terrastegels & kiezelstenen

Bekijk hier enkele foto's van ons aanbod. Aarzel niet om ons te contacteren voor meer info. Wij helpen u graag verder!

compositie driehoeken
oprit met klinkers

Ontdek nu het ruime aanbod van Bouwmaterialen Kabergs voor je oprit of terras.

Breng vandaag een bezoekje aan onze zaak in Sint-Truiden.

bottom of page