top of page
beton gieten

BETONPRODUCTEN IN SINT-TRUIDEN
Beton, chape en stabilisé

Alle soorten betonproducten op maat

Op zoek naar hoogwaardige betonproducten als basis voor je bouwproject? Bouwmaterialen Kabergs in Sint-Truiden produceert verschillende soorten betonproducten, waaronder beton, chape en stabilisé.

betonblokken

In onze betoncentrale kan je terecht voor:

  • Betonblokken

  • Betonnen welfsels met plaatsing

  • Regenwaterputten

  • Septische putten

  • Toezichtputten en ophogingen

  • Predallen of breedvloerplaten

  • Andere betonproducten

BETONNEN WELFSELS

bordeaux driehoek

Betonnen welfsels zijn belangrijke bouwelementen in de ruwbouwfase, met een gewapende en voorgespannen variant. Bij beide varianten wordt eerst de wapening geplaatst voordat het beton wordt gestort.

KIEZEN VOOR GEWAPENDE WELFSELS OF VOORGESPANNEN WELFSELS?

bordeaux driehoek

Gewapende welfsels worden met geautomatiseerde machines geproduceerd. Dankzij strategische uitsparingen zijn deze welfsels snel te plaatsen, ook in combinatie met metalen liggers. Voorgespannen welfsels zijn extra sterk, omdat de wapening op spanning wordt gebracht voor het storten van het beton. Zo kunnen dunnere welfsels zwaardere belastingen aan en kunnen bredere overspanningen worden gerealiseerd, ideaal voor grotere ruimtes.

AFWERKING VAN BETONNEN WELFSELS

bordeaux driehoek

Om betonnen welfsels af te werken, kies je voor een gladde, ruwe of geïsoleerde onderzijde. De ruwe onderzijde is ideaal om te bepleisteren en leent zich perfect als vals plafond. De gladde variant is de oplossing voor wie kiest voor een strakke look met onbedekte welfsels daar waar functionaliteit primeert op het uiterlijk, zoals een parkeergarage of industrieel gebouw. De geïsoleerde variant biedt thermische isolatie, met een extra laag isolatiemateriaal onderaan: minder warmteverlies, meer energie-efficiëntie.

REKEN OP BOUWMATERIALEN KABERGS VOOR JE BETONNEN WELFSELS

bordeaux driehoek

Bij ons ontvang je gratis een gedetailleerde offerte voor je betonnen welfsels, gebaseerd op je architectenplan. Indien je niet samenwerkt met een studiebureau, stelt onze fabrikant indien gewenst een legplan voor je op. Het enige dat je dan zelf nog moet doen, is de maten op de werf te checken en goed te keuren. Vervolgens plaatsen wij je welfsels samen met onze ervaren kraanmannen.

EIGEN CEMENTSILO VOOR CHAPE

bordeaux driehoek

Sinds 2010 beschikt Bouwmaterialen Kabergs over een eigen cementsilo. Hier wordt chape geproduceerd van Cem Ⅱ Benor cement, kwalitatief en zeer goed verwerkbaar.

EIGEN MENGCENTRALE

bordeaux driehoek

Zelf beton samenstellen? In onze eigen mengcentrale kan je bijvoorbeeld Rijnzand vermengen met diverse cementdoseringen van 50 tot 300 g/m³ of Rijnzand mengen met Maasgrind in cementdoseringen van 100 tot 300 g/m³. Je kan je beton afhalen of op je werf laten leveren.

betonnen vloer op bouwwerf

Beton, chape of stabilisé ophalen of op je werf laten leveren?

Neem meteen contact op met Bouwmaterialen Kabergs in Sint-Truiden.

CTA
bottom of page