Troeven

Talrijke troeven voor de keuze van uw bouwmaterialen

40 jaar ervaring

40 jaar ervaring

Onze jarenlange ervaring vormt de perfecte basis voor uw bouw- of verbouwplannen. Professionele medewerkers met een goede marktkennis geven u het juiste advies voor uw bouwmaterialen en de plaatsing ervan en zorgen voor een optimale service en zeer concurrentiele prijzen.

Uitgebreid wagenpark

Uitgebreid wagenpark

Opgeleide chauffeurs en een aangepast vrachtwagenpark met een specifieke uitrusting en technologische hoogstandjes zorgen ervoor dat uw bouwmaterialen veilig én correct geleverd worden. Regelmatige opleidingen en bijscholingen van onze chauffeurs zorgen ervoor dat de technologieën ten volle benut worden.

Optimale service

Optimale service

Al jaar en dag staan we paraat om uw vragen te beantwoorden. Ook bij de keuze van al uw bouwmaterialen staan onze medewerkers u met hun gratis expertise bij. U kan hen steeds contacteren voor al uw vragen.

Eigen cementsilo en stabilisécentrale

Eigen cementsilo en stabilisécentrale

Een eigen cementsilo zorgt sinds 2010 voor grote hoeveelheden ‘verse’ cement. Hierbij kan u zelf uw cementdosering samenstellen op basis van Rijnzand en Maasgrind via onze mengcentrale. Kabergs bouwmaterialen zorgt voor een levering ter plaatse, maar ook een afhaling met een chapevrachtwagen is mogelijk.

Meer weten over onze aanpak?

Contacteer ons hier