Gevelbekleding

Ruim assortiment gevelbekleding

De uitstraling en het karakter van uw woning wordt in grote mate bepaald door de keuze van uw gevelbekleding. Naast de traditionele baksteen, zijn er vandaag veel meer opties voor uw gevel beschikbaar zoals steenstrips, pleister, leien of zelfs kunststofbekledingen. Met zo’n groot aanbod, neemt u best even de tijd alvorens een beslissing te nemen.

In onze toonzaal kan u steeds een up-to-date aanbod vinden van enkele gerenommeerde merken van gevelbekledingsmaterialen. Dankzij een ruime voorraad aan gevelmaterialen en goede banden met onze leveranciers, kunnen we steeds snelle levertijden garanderen aan onze klanten. Zo bent u zeker van een vlot verloop van uw bouwproces.

Wenst u advies over de juiste gevelbekleding voor uw woning?

Contacteer hier onze medewerkers

Bakstenen

Bakstenen

Nog steeds de meest gebruikte vorm van gevelbekleding. De traditionele rode baksteen van vroeger heeft echter een metamorfose ondergaan waardoor vandaag de mogelijkheden voor een bakstenen gevel eindeloos zijn. Ontelbare kleurvariaties, traditionele of handgevormde bakstenen en verschillende voegmogelijkheden en -kleuren waarbij ook een voegloze gevel een optie is. Laat u bijstaan door onze experts en kies de juiste baksteen voor de gevelstijl die u voor ogen heeft.

Steenstrips

Steenstrips

Deze afgeslepen strips geven u het authentieke karakter van een bakstenen gevel, maar nemen veel minder plaats in. Hierdoor worden ze veelal gecombineerd met het aanbrengen van extra buitengevelisolatie. Maar ook zonder die extra isolatielaag zijn steenstrips een volwaardige gevelbekleding die een zeer mooi effect geeft.

Leien

Leien

Voor moderne, strakke gevels zijn leien de perfecte oplossing. Ook hier zijn verschillende kleuren beschikbaar en door te spelen met verschillende legverbanden kan u verschillende effecten op uw gevel creëren. Voor een compleet strakke woning kan u zelfs dak en gevel in dezelfde leien bekleden.

Partners

Desaegher
Wienerberger
Nelissen
Van den Sanden
Van de Moortel
Floren
MBI
Scheys
SVK
Desimpel