Dakmaterialen

Duurzame dakpannen

De dakpan is niet weg te denken uit ons Belgisch straatbeeld. Hoewel er een reeks alternatieven bestaan, blijft deze vorm van dakbedekking nog steeds populair. Bij Kabergs bouwmaterialen hebben we dan ook een ruim assortiment aan tegelpannen van gerenommeerde merken.

Een dakpan voor elke stijl

Keramische dakpannen of tegelpannen komen in reeks verschillende kleuren, afmetingen en modellen zodat er voor ieder wat wils is. Modern, klassiek, eigentijds, cottage of pastorie… voor elke bouwstijl is er wel een dakpan te vinden in ons aanbod. Wilt u een nog strakkere look? Overweeg dan eens om uw tegelpannen ook op uw gevel te gebruiken.

Duurzaamheid voorop

Al onze tegelpannen zijn gemaakt van natuurlijke materialen met een bijzonder aandacht voor de duurzaamheid. Omdat dakpannen weer en wind moeten trotseren, wordt de duurzaamheid regelmatig getest in wind- en regentunnels in onafhankelijke testlaboratoria. Zo garanderen we u steeds kleurvaste, waterdichte tegelpannen die bestand zijn tegen breuk. Door hun waterdichtheid zijn ze eveneens vorstbestendig.

Omdat uw dakbedekking samen met uw gevelbekleding  in grote mate het karakter van uw woning vormgeeft, laat u zich best bijstaan met persoonlijk advies. In onze toonzaal is er heel wat documentatie van de verschillende merken beschikbaar en kan u ook een reeks uitgestalde dakpannen bekijken. Heeft u nog steeds moeite om een keuze te maken, spreek dan gerust één van onze medewerkers aan. Zij helpen u graag verder bij het vinden van de juiste dakpan.

Contacteer onze experts vrijblijvend
Dakmaterialen
Dakmaterialen
Dakmaterialen

Partners

Erlus
Koramic
Monier
Roben