Binnenmuren

De juiste bouwstenen voor uw binnenmuren

Het optrekken van uw binnenmuren kan met snelbouwstenen, traditionele betonblokken of kalkzandsteen. De snelbouwsteen is hierbij de meest gebruikte. Deze grote geperforeerde bakstenen worden traditioneel gemetseld of verlijmd en isoleren uitstekend dankzij de perforaties. Ook traditionele betonblokken zijn vormvast, snel verwerkbaar en kunnen een grote drukkracht aan. Wie letterlijk zijn steentje wil bijdragen aan het milieu, kan kiezen voor milieuvriendelijke bouwblokken uit kalkzandsteen.

Kortere bouwtijd

Voor de bouw van uw binnenmuren, hebben al onze leveranciers monteerklare muurelementen. Met hun hoge verwerkingssnelheid korten ze uw bouwtijd aanzienlijk in zonder te raken aan de afwerking en ontwerpvrijheid. U krijgt dus een maximale kwaliteit in een minimum van tijd.

Voor elk bouwproject

Al onze muurelementen zijn geschikt voor het optrekken van binnenmuren voor woningbouw (nieuwbouw en renovatie), appartementsbouw en utiliteitsbouw. Met uiteraard de beproefde kwaliteitsgarantie. Bovendien zijn de muurelementen verkrijgbaar in tal van vormen en maten naargelang het ontwerp, de uitvoering en constructie.

Advies op maat

Kom langs in onze toonzaal en ontdek ons volledig aanbod van bouwstenen voor uw binnenmuren. Onze ervaren medewerkers staan u graag bij met professioneel advies en zorgen voor een vlotte service.

Wenst u meer info?

Wij helpen u graag verder

Partners

Wienerberger
Ploegsteert
Porotherm
Silka Ytong