Ruwbouw

ALLES VOOR UW RUWBOUW

De ruwbouw bepaalt de structuur, stevigheid en afdichting van uw gebouw. Het is dan ook een belangrijke bouwfase waarbij de nodige aandacht besteed moet worden aan de gebruikte bouwmaterialen. Bij Kabergs hebben we een ruim en kwalitatief assortiment bouwmaterialen aan zeer betaalbare prijzen.

Advies van onze experts

Met het advies van onze experts en 40 jaar ervaring bent u bij Kabergs bouwmaterialen aan het juiste adres voor alle materiaal voor uw ruwbouw. Wij helpen u graag met persoonlijk advies verder bij uw materiaalkeuze en zorgen ervoor dat uw bestelling correct en tijdig op uw werf geleverd wordt.

U kan voor uw ruwbouw bij Kabergs bouwmaterialen terecht voor:

Gevelbekleding

Gevelbekleding

Naast het dak, bepaalt de gevel in grote mate het uitzicht van uw woning. Kiest u voor de traditionele baksteen, de moderne variant met steenstrips of gaat u voor een strakke uitstraling met een leien gevelbekleding? Wij maken u graag wegwijs in de mogelijkheden van alle gevelmaterialen.

Lees meer

Dakmaterialen

Dakmaterialen

De dakpan is nog steeds de populairste vorm van dakbedekking. Ontdek ons assortimenten van tegelpannen of keramische dakpannen van enkele gerenommeerde merken zoals Koramic, Monier en Eternit.

Lees meer

Beton

Beton

Zonder twijfel de rode draad in uw woning. Denk maar aan de betonnen fundering, betonnen welfsels of de chape die uw vloeren vormgeeft. Het is op deze betonnen basisstructuur dat uw woning verder vorm krijgt.

Lees meer

Isolatie

Isolatie

Met de huidige energienormen is isolatie een absolute noodzaak geworden. Van vloer tot dak moet efficiënt isolatiemateriaal zoals glaswol, EPS en PUR aangebracht worden. Wij helpen u met het juiste advies bij uw keuze.

Lees meer

Advies op maat voor de ruwbouw van uw woning?

Contacteer onze medewerkers hier