Over ons

40 jaar vakkennis

Kabergs bouwmaterialen is de plek voor de aankoop van uw bouwmaterialen. Onze professionele medewerkers volgen de markt nauwgezet waardoor het aanbod steeds mee is met de laatste trends. We staan u bij in de materiaalkeuze voor ieder bouwproject en dit van de fundamenten tot en met het dak en de binnenafwerking. Keuzes bij het realiseren van de ruwbouw zijn vaak bepalend voor de latere mogelijkheden naar afwerking toe. Daarom kan u steeds reken op persoonlijk advies en een optimale service.

Hoogwaardige materialen aan scherpe prijzen

De beste kwaliteit tegen de beste prijs, dat is de filosofie van Kabergs bouwmaterialen. Dankzij een doorgedreven vakkennis werken we enkel met de beste producten en selecteren we enkel leveranciers die jaar na jaar de kwaliteit een duurzaamheid van hun materialen weten waar te maken.

Ruim aanbod

Dankzij hechte, jarenlange relaties met vaste leveranciers hebben we bij Kabergs bouwmaterialen een zeer groot assortiment aan bouwmaterialen opgebouwd. In onze toonzaal kan u rustig rondkijken en oordelen welk product het best bij uw voorkeur aansluit. Met een grote voorraad hebben we bovendien een permanente beschikbaarheid en kunnen we u ook een snelle levering garanderen.

Een vraag over ons of ons aanbod aan bouwmaterialen?

Contacteer ons
Over ons
Over ons
Over ons