Buitenafwerking

Alles voor tuin & terras

De buitenafwerking van de woning wint aan belang als het verlengde van het interieur. Daarom investeerden we bij Kabergs bouwmaterialen in een ruim aanbod aan terrastegels, kasseien, klinkers en siergrind voor uw tuinpaden. Met de keuze uit uiteenlopende vormen en kleuren heeft u alles bij de hand om uw buitenruimte volledig naar smaak af te werken. We kozen bij de samenstelling van ons aanbod voor ethisch verantwoorde bouwmaterialen en legden een speciale focus op producten die de kans op wateroverlast verkleinen.

Specialist in siergrind

Siergrind is een betaalbare luxe die grindtuinen, terrassen en vijvers moeiteloos omtovert tot een stukje paradijs. Ons aanbod bestaat uit zorgvuldig geselecteerde gesteenten zoals perkgrind, Dolomiet, Gravier... die uw tuin meteen een meerwaarde geven. Siergrind is bij Kabergs Bouwmaterialen ook steeds verkrijgbaar in big bags.

Geulen

Onder terrassen en opritten, moet tegenwoordig een vlotte afvoer van overtollig regenwater voorzien worden. Kabergs bouwmaterialen heeft hiervoor geulen of afvoerkanalen uit losse polyesterbetonelementen. Dit lichte, modulaire systeem volgt de afwatering van het terrein en is makkelijk plaatsbaar. Bovendien weerstaan de betonelementen uitstekend aan sterke temperatuurschommelingen en dooizouten. Onze gootstructuren met handige verankeringsprofielen zijn zeer stabiel en tegelijkertijd zeer licht opgebouwd. Ze bestaan allemaal uit niet-poreuze, gladde wanden en bodem. Een mooie garantie voor een vlotte waterafvoer. 

Een vraag over buitenwerking?

Contacteer ons hier
Buitenafwerking
Buitenafwerking
Buitenafwerking
Buitenafwerking
Buitenafwerking
Buitenafwerking

Partners

Aco
Ebema
Marlux
Marshalls
Pipelife